Osakerekisterin tietosuojaseloste

Osakerekisterin tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

  1. Rekisterinpitäjä
    SHT-Tukku Oy
    Yhteystiedot:
    Tukuntie 4
    31900 Punkalaidun

    Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa
    SHT-Tukku Oy / Paula Laasanen
    Tukuntie 4
    31900 Punkalaidun
    040 5639 386
    paula.laasanen@sht-tukku.fi

  2. Rekisteröidyt
    SHT-Tukku Oy:n osakkeenomistajat

  3. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus
    Rekisterin pitämisen peruste
    – henkilötietoja käsitellään SHT-Tukku Oy:n osakkeen omistuksen perusteella

    Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus
    Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:
    – osakkeenomistukseen liittyvien asioiden hoitamiseen
    – osakkeen omistus
    – osingon maksu
    – tilitykset verottajalle

  4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot
    Osakerekisteri sisältää seuraavat tiedot:

    Yhteystiedot
    – nimi
    – henkilötunnus
    Tietosuojaseloste 18.5.2018
    – osoite
    – sähköposti
    – puhelinnumero

  5. Rekisteröidyn oikeudet
    Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen SHT-Tukku Oy, Paula Laasanen, Tukuntie 4, 31900 Punkalaidun tai sähköpostiosoitteeseen paula.laasanen@sht-tukku.fi

    Tarkastusoikeus
    Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

    Oikeus tietojen oikaisemiseen
    Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

    Vastustamisoikeus
    Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

    Poisto-oikeus
    Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.
    On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

    Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle
    Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

    Valitusoikeus
    Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

    Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

  6. Säännönmukaiset tietolähteet
    Henkilötiedot saadaan kauppakirjasta, perintökirjasta tai lahjakirjasta.
    Tietosuojaseloste 18.5.2018

  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
    Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin.
    Tiedot ovat julkisia ja ne voidaan antaa pyydettäessä.

  8. Käsittelyn kesto
    Henkilöntietoja käsitellään niin kauan kuin osakkeenomistukseen tarvittavia tietoja tarvitaan.

  9. Henkilötietojen käsittelijät
    Osakerekisterin henkilötietoja käsittelee SHT-Tukku Oy:n kirjanpitäjä.

  10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle
    Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

  11. Rekisterin suojaus
    Tietokannat, joihin tietoja tallennetaan, ovat teknisesti ja fyysisesti suojattu, siten ettei ulkopuolisilla ole niihin pääsyä. Pääsy tietoihin on vain niillä, joilla se on tarpeen työtehtävien hoitamiseksi.

  12. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi
    Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.